realizare site

Oferi servicii de optimizare SEO in 2023? Iata schimbarile de care trebuie sa stii!

author
2 minutes, 34 seconds Read
0 0
Read Time:2 Minute, 38 Second

Daca realizezi SEO, stii prea bine ca algoritmul Google poate suferi schimbari lunar. Prin urmare, poti fi nevoit sa-ti schimbi strategiile destul de des. Apoi, cand se pune problema unui nou an, este de la sine inteles faptul ca trebuie sa-ti actualizezi portofoliul de strategii si bune practici aplicate atunci cand oferi servicii de optimizare SEO. Anul 2023 este putin special, mai ales din cauza uneltelor pe baza de AI care au luat mediul online cu asalt (ChatGPT fiind printre cele mai faimoase dintre acestea).

Asadar, in cele ce urmeaza vei afla mai multe despre schimbarile si trendurile aferente optimizarii SEO pentru anul 2023 – si pe care ar trebui sa incepi sa le aplici la nivelul strategiilor tale, evident.

SEO pentru imagini este si va fi important!

SEO realizat la nivelul imaginilor dintr-un website revine in tendinte! Mai exact, este esential sa adaugi detalii imaginilor adaugate unui website, dar mai ales sa te asiguri ca acestea au dimensiuni corespunzatoare si descrieri relevante.

De departe cele mai importante aspecte sunt titlul si alt text – aici se introduc cuvintele cheie aferente imaginii sau continutului de care aceasta tine. De ce sunt acestea importante?

Ei bine, domnul Google are o slabiciune pentru acele tag-uri optimizate corespunzator. Asadar, nu uita sa introduci acest lucru in suita ta de servicii de optimizare SEO pentru acest an.

Optimizare din start pentru a fi in rand cu initiativele Google

Un aspect important pe care Google il ia in calcul in 2023 este sustenabilitatea sau modul in care aceasta companie arata ca este un prieten al mediului inconjurator. Pentru a arata acest lucru, Google a abordat o initiativa destul de indrazneata – mai exact, a redus frecventa de crawl. Paginile unui website vor fi verificate mai rar pentru continut sau optimizari noi, astfel Google utilizand mai putina energie pentru acest proces.

Prin urmare, se recomanda optimizarea din start, implicit prezenta tuturor elementelor (cel putin de tip on-page) care pot garanta clasarea unei pagini in rezultatele cautarii. Printre acestea se numara optimizarea headings-urilor, introducerea cuvintelor cheie in primele 100 de cuvinte si in mod natural in corpul textului, precum si optimizarea meta tag-urilor (URL, titlu, descriere).

Toate acestea trebuie introduse in suita ta de servicii de optimizare SEO pentru a putea garanta succesul unei strategii pentru clientul tau. Este evidenta importanta acestui punct!

Optimizare SEO la nivelul paginilor de produs

Google apreciaza din ce in ce mai mult continutul lung si informativ, anume continut care nu prea se pliaza la nivelul unor pagini de produs. Totusi, trebuie sa treci peste aceasta piedica si sa gasesti modalitatea corespunzatoare de a optimiza si aceste pagini.

De exemplu, poti introduce cat mai multe detalii despre modul in care afacerea gestioneaza produsul respectiv – garantie, livrare, retur si asa mai departe, toate mentionate in pagina de produs. Desigur, informatiile descriptive si testimonialele sunt binevenite.

Acestea sunt doar cateva dintre noile tendinte la capitolul servicii de optimizare SEO in 2023 – pe restul le poti gasi si singur! Totusi, daca gestionezi o afacere si ai nevoie de o echipa SEO dedicata dezvoltarii acesteia, nu ezita sa apelezi la specialistii The Markers – agentie de marketing cu servicii complete!

About Post Author

SG

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Similar Posts