Produsele de la Little Prints fac viața copiilor și a părinților mai frumoasă

author
2 minutes, 56 seconds Read
0 0
Read Time:2 Minute, 32 Second

Multe magazine de profil caută să găsească echilibrul între prețuri și calitatea produselor livrate. În special cînd vine vorba despre produse dedicate exclusiv noilor născuți, acestea se numără printre cele mai căutate produse. Venirea pe lume a unui copil implică cheltuieli neprevăzute, dar și tot ceea ce îl înconjoară nu poate fi decât la superlativ. Haine, pătuț, lenjerie și suzete, toate acestea trebuie să fie din materiale speciale pentru a nu irita pielea sensibilă.

Mai târziu, diversificarea aduce cu sine alte cerințe și alt tip de produse. La Little Prints părinții pot descoperi o adevărată comoară. Exemplificăm în cele de mai jos.

Furnizorul de suzete Bibs, calitate recunoscută

Magazinul online Little Prints se numără printre importatorii de suzete Bibs din țară. Acestea sunt genul acela de suzete special concepute pentru a fi acceptate de către bebeluși fără rețineri, indiferent dacă este zi sau noapte. Și asta deoarece sunt fabricate dintr-un material cât mai natural și cu marginile îndreptate spre exterior. În felul acesta nu intră în contact cu pielea și se evită iritațiile dureroase.

În al doilea rând, aceste suzete livrate de Little Prints imită forma anatomică a sânului mamei și sunt foarte repede acceptate de către bebeluși, rare fiind excepțiile. Acesta este un lucru îmbucurător, fie zi sau noapte, cel mic poate beneficia rapid de calitatea aceasta. Mai mult chiar, colecția Glow in the dark are margini fosforescente pentru a fi mai ușor de găsit în întuneric.

Suzete, sticluțe și jucării pentru dentiție – descoperă-le acum

Cu suzetele Bibs niciun părinte nu își va mai face griji pentru plânsul bebelușului. Ele vin în trei mărimi și anume 0-6 luni, 6-18 luni și peste 18 luni. Se recomandă schimbarea lor odată la câteva săptămâni și din motive de igienă dar și pentru că latexul își pierde forma. Se pot cumpăra în seturi, la fel ca și suzetele Frigg. Culori și nuanțe plăcute de verde, crem, lavandă încântă ochiul și se pot asorta chiar și la ținute.

Tot la magazinul online Little Prints se mai găsesc și sticluțe pentru lapte, jucării dentiție pentru momente delicate, atunci când erup primii dinți. Aici părinții grijulii se pot aproviziona și cu vase și tacâmuri pentru perioada diversificării dar și jucării adecvate vârstei.

Nu în ultimul rând, lenjerie pentru pat, pături delicate și călduroase și multe alte articole pentru cei mici.

Îmbrăcăminte și alte accesorii pentru bebeluși – o gamă variată

La alte categorii de pe pagina magazinului online Little Prints se pot descoperi o gamă largă de produse de îmbrăcăminte, confecționate din materiale naturale. Se găsesc aici șosete, accesorii pentru cap, îmbrăcăminte pentru fete și băieți, dar și încălțăminte potrivită. Ochelari de soare potriviți pentru a proteja ochii dar și alt tip de accesorii așa cum ar fi ghiozdanele școlare.

Pentru transportul bebelușilor se recomandă cărucioarele, scaunele auto, iar pentru odihnă leagănele și pătuțurile. La rubrica diverse mai sunt listate și jucării aprobate și sigure dar și accesorii sau gift set pentru petrecerile aniversare.

Descoperiți calitatea și diversitatea accesând pagina oficială littleprints.ro.

Contact: [email protected]

About Post Author

SG

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Similar Posts