Cele mai bune mașini automate second hand

author
2 minutes, 59 seconds Read
0 0
Read Time:2 Minute, 41 Second

Conduci zilnic prin traficul infernal din oraș? O mașină cu transmisie automată este investiția ideală dacă vrei să te bucuri de mai mult confort. Nu trebuie să mai schimbi manual vitezele, ceea ce te va ajuta să fii mai atent/ă la drum. În plus, sunt mai ușor de manevrat și se potrivesc de minune chiar și începătorilor.

Însă, dacă vrei să faci o alegere cât mai bună trebuie să ai în vedere câțiva factori importanți. Cutia automată este foarte fiabilă, dar nu înseamnă că toate modelele se potrivesc cerințelor tale. Însă, mai multe sfaturi despre achiziție, dar și câteva recomandări de mașini automate poți citi în rândurile de mai jos.

De ce să renunți la mașina cu cutie manuală?

Șoferii adevărați conduc mașini care au cutie manuală – probabil ai auzit-o de multe ori. Totuși, calitatea unui șofer nu stă în neapărat în autoturismul pe care îl conduce, ci în tehnicile pe care le aplică zilnic în trafic. În ciuda a ceea ce se crede, o cutie manuală nu face decât să reducă performanța motorului, dar și nivelul de confort. Așadar, dacă nu te-ai gândit încă să renunți la o astfel de mașină, iată doar câteva motive pe care ar trebui să le ai în vedere:

  • Valoarea de vânzare e mai mică în comparație cu cele automate. Pentru a stabili un preț corect vei avea nevoie de un expert în verificare masina.
  • Suprasolicitarea cutiei manuale poate duce la uzura ambreiajului, ceea ce înseamnă mai multe costuri pentru activitățile de mentenanță și reparație.
  • Nu este la fel de indicată pentru drumurile zilnice prin oraș sau călătoriile lungi pentru că schimbarea vitezelor poate spori senzația de oboseală.

Cele mai bune mașini automate second hand

Nu e neapărat necesar să investești într-o mașină nouă, poți opta inclusiv pentru variantele second hand. Sunt la fel de calitative, dar ar trebui să apelezi la un expert în verificari auto pentru a fi sigur/ă.

Din gama celor mai recomandate opțiuni fac parte:

  • Audi A4 – O mașină care inspiră forță, dar în același timp stil și eleganță. Oferă o accelerație lină, ceea ce îți va asigura o experiență de condus dinamică. Modelele noi vin cu tehnologii avansate integrate precum suspensie sport, distronic sau faruri adaptive.
  • Ford Focus – O alternativă mai avantajoasă din punct de vedere al prețului de achiziție. Este disponibilă într-o varietate de motorizări. Are un design modern și este foarte fiabilă. O poți manevra cu ușurință în traficul aglomerat din București.
  • Nissan Qashqai – Eficientă, stilată și perfectă atât pentru aventurile urbane, cât și pentru excursiile organizate în familie. Este practic un mix între un SUV impunător și un hatchback. Are o reputație bună în ceea ce privește costurile de întreținere.

Dacă nu ți-ai înlocuit până acum mașina, ar fi momentul să o faci. Opțiunile cu transmisie automată sunt mult mai confortabile. Totuși, pentru a fi sigur/ă că iei decizia bună, e recomandat să apelezi la servicii profesionale de verificari auto.

Specialiștii pot efectua teste de drum pentru a evalua corect valoarea și performanța mașinii. De asemenea, pot verifica în detaliu capacitatea reală a cutiei automate.

Alege să faci o investiție inteligentă, iar avantajele nu vor întârzia să apară!

Woman signing contract with her partner

About Post Author

SG

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Similar Posts