Pudră de volum – cât de multă să folosești la o aplicare

author
3 minutes, 8 seconds Read
0 0
Read Time:2 Minute, 44 Second

Pudra de volum este un produs de styling pentru păr folosit din ce în ce mai des pentru obținerea unor coafuri nemaipomenite. Dacă îți dorești să îi oferi părului tău textură și volum în același timp, pudra de volum este cea care te va ajuta să obții rezultate inedite pentru a arăta excelent la evenimentele importante din viața ta. Pe parcursul acestui articol vom afla informații importante  despre pudra de volum, cum acționează pudra de volum la nivelul părului și nu în ultimul rând cât de multă pudră ar trebui să folosești la o aplicare.

Despre pudra volum

Așa cum am menționat anterior, pudra de volum este un produs de styling pentru păr care are puterea de a transforma textura și volumul părului tău imediat după aplicare. Aceasta este o pudră fină care se aplică la rădăcina părului într-o cantitate moderată, ridicând și oferind volum, astfel coafurile pe care îți dorești să le realizezi în viața de zi cu zi sau pentru o ocazie specială să fie unele pline și vibrante care să fure toate privirile celor din jur.

Cum acționează pudra de volum

O dată ce ai descoperit pudra de volum, părul tău va avea un produs pe care să se bazeze permanent ca îi va oferi tot ceea ce își dorește în materie de styling. Pudra de volum acționează prin absorbția sebumului secretat la rădăcina părului oferindu-i astfel o textură uscată și un aspect pufos. Prin compoziția sa cu particule fine poți obține o aderență a firului de păr oferind totodată, o structură voluminoasă. Aceasta nu numai că oferă o susținere și stabilitate coafurii, dar permite și o modelare mai ușoară în timp ce menține flexibilitatea părului și nu îl îngreunează așa cum ar face-o alte produse de styling pentru păr.

Cât de multă ar trebui să folosești la o aplicare

Dacă îți dorești ca părul tău să atragă cât mai multe priviri atunci când ieși din casă și să aibă aspectul unui păr coafat la salon de fiecare dată, ar trebui să folosești o pudră de volum într-o cantitatea potrivită pentru tipul și lungimea părului tău, dar și pentru gradul de volum pe care îți dorești să îl aibă. Este recomandat să începi cu o cantitate mică aplicată la rădăcina părului pe care să o distribui uniform cu un pieptene sau cu vârful degetelor, iar apoi să mai adaugi câte puțin până vei ajunge la volumul și textura dorită. De asemenea, important este să nu aplici o cantitate prea mare de pudră la nivelul rădăcinii părului, deoarece asta nu va face decât să încarce părul și să îi ofere un aspect inestetic.

Cuvânt de final

Acestea fiind spuse, pudra de volum poate fi cel mai bun aliat al tău atunci când îți dorești coafuri vibrante, pline de elasticitate și cu o textură plăcută, atâta timp cât este aplicată în cantități potrivite, fără a încărca inutil și inestetic părul. Dacă și tu voiai să folosești un asemenea produs de styling, dar te temeai de faptul că nu știi cum să îl aplici sau ce rezultat vei avea, sper ca informațiile de mai sus să îți fi satisfăcut toate aceste curiozități și să te ajute să îi oferi părului tău ceea ce merită din punct de vedere al stilizării.

About Post Author

SG

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Similar Posts