Masajul de relaxare la spa – mai putin stres si mai multa vitalitate

author
9 minutes, 16 seconds Read
0 0
Read Time:7 Minute, 58 Second

Într-o lume în care agitația și munca ne ocupă cea mai mare parte a timpului, foarte mulți oameni au tendința de a renega odihna și relaxarea în perioadele agitate și stresante. Aceștia consideră că au suficientă forță și energie pentru a duce la bun sfârșit toate sarcinile zilnice, în lipsa unor momente de relaxare fizică și psihică.

Totuși, la un moment dat observă că suferă de oboseală cronică iar inamicul numărul 1 în lume – stresul acționează în mod negativ asupra stării lor de bine. Deși inițial amânăm până târziu o sesiune de relaxare, pe măsură ce trece timpul și nu reușesc să facă nici o pauză de la agitația zilnică își dau seama cât de importantă este sănătatea.

Tocmai în momentele cele mai solicitante asupra psihicului este necesară creșterea dozelor de regenerare a corpului, de energizare și de restabilire a energiei interioare. Nu trebuie să așteptați atât de mult timp până când vă decideți să faceți un masaj de relaxare, ci este important să vă opriți câteva secunde din toată agitația zilnică și să cugetați câteva clipe asupra modului în care acest ritm alert poate acționa negativ asupra stării de bine. Așadar faceți-vă puțin timp pentru a veni la salon spa București unde puteți beneficia de cele mai bune servicii în cadrul unei ambianțe încântătoare.

Acordați atenție maximă sănătății în special în zilele foarte stresante, pentru a vă bucura din plin de fiecare moment al zilei. Masajul de relaxare oferă un ajutor de preț atât în perioada stresantă psihic, dar și fizic. O singură ședință de masaj vă oferă relaxarea de care aveți nevoie, astfel cu cât aveți mai puțini stres, cu atât vă puteți bucura de o stare mai bună de sănătate. Așadar, expunerea pe termen lung la stres poate avea consecințe foarte neplăcute. În primul rând ne supraîncărcăm mușchii care acționează cu febră musculară și contracție. În plus ceva similar se întâmplă și la nivelul psihicului având în vedere că și acesta are mecanismele sale compensatorii cum ar fi somnul iar când corpul nu se odihnește, nici creierul nu se poate odihni și invers.

Acest lucru se datorează perioadei de stres ridicat în care nimic nu mai funcționează cum trebuie, nici organele interioare din corp, dar nici mintea.

De ce este indicat sa faceți un masaj  la spa?

Masajul este cel mai potrivit pentru a îndepărta inamicul numărul unu și anume stresul, care acaparează tot mai mulți oameni în ultima vreme.

Este bine să vă odihniți puțin înainte să mergeți la salon spa București să faceți un masaj de relaxare tocmai pentru a nu adormi complet în timpul sesiunii de relaxare. Chiar dacă intrați într-o stare de moleșeală profundă este important să atingeți acel nivel Alfa și să resimțiți starea Zen în profunzimea sa.

În acest context, masajul este factorul cheie care ne încarcă pozitiv și ne reechilibrează. În timpul ședinței de masaj este important să vă deconectați creierul de la gândurile negative, să nu folosiți telefonul și să lăsați această stare de spirit să vă cuprindă în totalitate. Gândurile se opresc și mintea începe să se relaxeze în acel moment, ceea ce oferă un teren propice rezultatelor optime

Atunci când aveți creierul încătușat de stres nu puteți să gândiți bine, să vă concentrați bine sau să vă focusați atenția iar masajul vă ajută să gestionați în mod eficient problema actuală și să descătușați creierul de problemele stresante.

Colaborând doar cu maseuri profesioniști care dețin un bagaj vast de cunoștințe specifice aveți toate șansele de a ajunge la performanța dorită. Așadar, sunteți invitați vă faceți chiar acum o programare la salon spa București și să vă bucurați din plin de toate beneficiile oferite. Maseorii care desfășoară activitatea în cadrul acestui salon aplică mai multe tehnici de masaj în funcție de dorințele pacienților și de rezultatele așteptate.

Deconectați-vă pentru puțin timp de la agitația zilnică și profitați din plin de fiecare clipă de relaxare. Cu siguranță vă veți simți bine în cadrul acestui salon deoarece maseurii noștri acționează cu empatie și considerație pentru pacienți. În plus, pun interes și suflet în tot ceea ce fac, deoarece își doresc ca toți pacienții care ne calcă pragul să plece pe deplin mulțumiți de la noi, și mai mult decât atât, să își dorească să revină cu aceeași încredere de fiecare dată.

Acesta este locul ideal în care primează o atmosfera relaxantă, siguranța și profesionalismul. Prin mișcările realizate în tehnica masajului se facilitează tranzitul energiilor pozitive în corp, realizându-se astfel o interacțiune perfectă între corp, psihic și energie. Atunci când vă simțiți în siguranță și aveți certitudinea că tehnica folosită este în beneficul dumneavoastră, rezultatul obținut va fi pe măsura așteptărilor. 

Ce tip de masaj să alegeți când sunteți stresați?

Cu siguranță cel mai indicat este masajul de relaxare care vine în completarea masajului terapeutic pentru a rezolva anumite probleme de sănătate. Masajele nu sunt dureroase, ci doar vindecătoare. Acestea vă ajută să scăpați de oboseală, supărare, stres și vă oferă un somn mai odihnitor și o stare generală de bine. În plus, vă oferă posibilitatea de a vă redresa din punct de vedere psihic, nu doar fizic. Prin urmare, aceste tehnici au grijă de corpul dumneavoastră, dar și de minte în același timp.

Maseurii profesioniști sunt capabili să vă relaxeze mintea într-un mod în care acest lucru nu se poate realiza altfel. Așadar, dacă vă simțiți slăbiți din punct de vedere psihic nu ezitați sa faceți un masaj de relaxare.

Este mult mai dificil să gestionați durerea psihică deoarece în perioada de stres trebuie să ne relaxăm psihicul, răsfățând fizicul, având în vedere că între cele două elemente există o legătură foarte puternică. Micile senzații de durere din timpul masajului sunt mult mai ușor de suportat în perioadele stresante.

Masajul fin și apăsat are un rol vindecător asupra organismului și oferă un plus de vitalitate. Cel mai simplu mod prin care puteți beneficia de masajul de relaxare este să veniți la salon spa București  și să vă lăsați cuprinși de o stare de liniștire profundă.

Masajul vă aduce într-o formă deosebit de relaxantă pentru că efectele se resimt imediat. Modul în care se concentrează pe relaxarea completă depinde de dinamica mișcărilor realizate și de alternanța acestora. Maseurii insista mai mult în zonele în care se resimt contracțiile mult mai intens. Masajul de relaxare cuprinde tot corpul începând de la picioare și până în vârful capului. Se acționează în mod special asupra gâtului, spatelui și musculaturii deoarece mușchii se contractă cel mai des în perioadele de stres. Acesta ajută la detensionarea organismului fiind deosebit de eficient atunci când simțiți că aveți nevoie de mai multă energie.

Alegeți să faceți o sesiune de relaxare la salon spa București în care se va supuneți corpul unei stări intense de bine. Nu uitați să vă hidratați în mod corespunzător înainte de masaj, dar și după, deoarece altfel o să resimțiți dureri de cap. Puteți să consumați lichide chiar și în timpul masajului dacă simțiți nevoia.

 Ce este terapia prin masaj de relaxare și cum poate ajuta ?

Procedura de masaj de relaxare reprezintă o modalitate naturală care vă poate îmbunătăți în mod evident starea de bine și poate reduce tensiunea musculară din corp. De asemenea are o mulțime de alte beneficii de ordin psihologic. Un masaj de relaxare profesional va elimina stresul, va combate rapid orice urmă de anxietate și va îndepărta tensiunea psihică. Are un efect foarte bun asupra musculaturii, îndepărtează oboseala care provine în urma efortului fizic prelungit, ajută la controlul anxietății și oferă un somn mai odihnitor.

Un masaj de relaxare executat corect combate simptomele depresiei și oferă o stare de confort psihic ridicat. Foarte mulți oameni apelează la o terapie de masaj pentru corectarea posturii corporale care se datorează statului îndelungat la calculator sau statului mult în picioare. În acest context, masajul ajută la diminuarea durerii și îmbunătățește mobilitatea. De asemenea mărește imunitatea organismului și conferă o stare generală de bine, acestea fiind doar câteva dintre avantajele masajului de relaxare.

Prin urmare, dacă ai nevoie de un astfel de un masaj salon spa București poate fi locul cel mai potrivit de relaxare pentru a elimina factorii stresanți cu care ne confruntăm în fiecare zi. Atunci când simți că ziua ta decurge în mod negativ și nu te poți reculege astfel încât observi că îți este afectata atât gândirea, cât și atenția poți să apelezi cu încredere la un astfel de masaj. Cu siguranță te va relaxa atât la nivel fizic, cât și psihic și te vei simți mult mai bine când ajungi acasă. Pentru un plus de efect nu depune efort fizic după masaj, ci lasă-te cuprins de starea intensă de relaxare, pentru ca aceasta să persiste cât mai mult timp.

Masajul de relaxare poate să te scape de orice presiune fizică sau psihică, stres sau anxietate de aceea este indicat să apelezi cu încredere la această tehnică pentru a rezolva multe probleme din viața de zi cu zi.

Când simți că te copleșesc problemele zilnice și nu mai ai nici o scăpare, ședințele de masaj te pot reechilibra total. Acestea echilibrează nivelul de cortizol, hormonul care este eliberat ca răspuns la stres, și mărește eliberarea hormonilor de fericire care induc starea de bine. Aceștia sunt serotonina și dopamina care pot înlătură ușor problemele asociate cu depresia.

Prin urmare, de fiecare dată când te simți posomorât sau ești mult prea obosit din cauza agitației zilnice, programează-te la o ședință de masaj in cadrul salonului nostru, pentru a te putea bucura din plin de rezultate si a descoperi multiplele beneficii ale acestei terapii naturale.

About Post Author

SG

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Similar Posts