Mașina Orbitală pentru Șlefuit de 5mm de la Hilmann: O Recenzie Tehnică Detaliată

author
2 minutes, 11 seconds Read
0 0
Read Time:2 Minute, 0 Second

Într-o industrie în care precizia și eficiența sunt esențiale, alegerea corectă a echipamentului poate fi crucială. Un instrument fundamental în atelierele de reparații auto, renovări și lucrări DIY este mașina de șlefuit. Astăzi vreau să vă prezint o opțiune superioară pentru profesioniști și entuziaști deopotrivă: Mașina Orbitală pentru Șlefuit de 5mm de la Hilmann.

Motorul fără Perii: Viteză Constantă în Orice Condiții

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestei mașini este motorul său fără perii. Acesta asigură o viteză constantă în orice condiții, indiferent de materialul pe care îl șlefuiți. Datorită acestui tip de motor, ești asigurat de performanță și durabilitate.

Flexibilitate și Adaptabilitate

Viteza de rotație este ajustabilă, cuprinsă între 4.000 și 10.000 rpm. Această caracteristică vă permite să adaptați viteza în funcție de materialul prelucrat, fie că este vorba de metal, lemn sau plastic. Cu ajutorul butoanelor rpm+ și rpm-, fiecare apăsare mărește sau reduce viteza cu 1.000 rpm, permițându-vă să atingeți nivelul dorit.

Confort și Ergonomie

Cu o greutate de doar 1,3 kg și un mâner antiderapant acoperit cu cauciuc, această mașină este proiectată pentru confort și siguranță. Forma sa ergonomică face ca utilizarea pe termen lung să fie mult mai puțin obositoare, iar nivelul scăzut de zgomot și vibrații adaugă la confortul general în timpul funcționării.

Utilizări Multiple

Datorită axului său orbital de 5mm, această mașină este recomandată pentru o varietate largă de aplicații, de la șlefuirea chitului la reparații ale caroseriei, și chiar pentru lucrări pe lemn sau plastic.

Sistemul de Filtrare și Colectare a Prafului

Un alt aspect notabil este opțiunea de a conecta mașina la un aspirator industrial, cum ar fi modelul HL9026 de la Hilmann. Acesta dispune de un sistem de filtrare în trei etape, asigurând o extracție eficientă a prafului și un mediu de lucru mai curat.

Specificații Tehnice:

  • Voltaj: 230 -240V~ 50 Hz
  • Consum de energie: 350 W
  • Viteza: 4000-10000/min (control variabil al vitezei în 7 trepte)
  • Talpa de șlefuit fără praf Ø150mm
  • Motor fără perii – BRUSHLESS
  • Greutate: 1.3 Kg.

Mașina orbitală pentru șlefuit de 5mm de la Hilmann este un echipament de înaltă calitate care nu ar trebui să lipsească din niciun atelier serios. Fie că ești un profesionist în domeniul auto sau un entuziast DIY, această mașină va îndeplini cu siguranță toate cerințele tale.

Pentru mai multe informații și pentru a plasa o comandă, vizitați pagina produsului.

About Post Author

SG

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Similar Posts