Dana Miricioiu, medic chirurg estetician inovează frumusețea prin lansarea cei mai noi clinici de chirurgie estetică și de remodelare corporală

6 minutes, 27 seconds Read
0 0
Read Time:5 Minute, 32 Second

Dr. Dana Miricioiu, unul dintre cei mai apreciați chirurgi esteticieni din România și din întreaga lume pentru contribuția sa în domeniul chirurgiei estetice, a lansat un nou concept de clinică în cadrul căreia pacienții pot beneficia de soluții personalizate și o gamă completă de intervenții estetice laser, intervenții de chirurgie plastică, reconstructive, cosmetică chirurgicală și remodelare corporală adaptate nevoilor și obiectivelor fiecăruia.

Dr. Dana Miricioiu – Clinica Herăstrău adună o echipă de specialiști cu experiență vastă în domeniul chirurgiei estetice și al remodelării corporale. Chirurgi pasticieni, medici esteticieni, asistenți medicali și terapeuți lucrează împreună pentru a oferi pacienților cele mai bune tratamente și proceduri potrivit celor mai noi protocoale internaționale. Clinica oferă o gamă completă de operații estetice, intervenții nonchirurgicale și proceduri de remodelare corporală, precum: liposucție, augmentarea sânilor, rinoplastie, lifting facial, lifting mamar, proceduri de remodelare corporală precum liposuctia cu laser asistat, tratamente faciale, epilare definitivă, tratamentul celulitei și proceduri pentru fermitatea pielii.

Evenimentul de inaugurare a avut loc pe data de 18 octombrie și a reunit peste 170 de persoane printre care și o serie de personalități din lumea mondenă a capitalei, precum: Dana Savuica, Carmen Negoiță, Lidia Buble, Carmen Tănase, Mihaela Bilic, Maria Andrei, Majda, Karmen, Roxana Blagu, Iuliana Marciuc, Cristina Cioran, Paula Chirila, Amna, Corina Danila, Ellie White, Iuliana Tudor, Oana Roman, Alexandra Ungureanu, Marcel Pavel, Adina Buzatu și mulți alții.

Lumea mea are de astăzi o casă nouă, o clinică de chirurgie estetică și remoderare corporală la care am visat de foarte mult timp. Un loc unde intervențiile laser de înaltă performanță, procedurile estetice care suplinesc și chiar pot înlocui anumite intervenții chirurgicale și proceduri de remodelare corporală, sunt puse toate în beneficiul pacientului. De-a lungul carierei am avut privilegiul de a intra în contact pacienți cu dorințe și așteptări diferite legate de frumusețe. Acesta este un domeniu în care transformăm visele în realitate, iar pentru mine, frumusețea înseamnă mult mai mult decât un aspect exterior plăcut.

Frumusețea necesită efort și grijă și nu totul se reduce la proceduri chirurgicale, ci și la rutina de îngrijire personală, alimentație sănătoasă și echilibru emoțional. Ca medic, încurajez pacienții să aibă grijă de sănătatea lor și să-și păstreze încrederea în propriul lor proces de transformare. În calitate de medic chirurg estetician, îmi asum responsabilitatea de a asculta și înțelege nevoile și dorințele unui pacient înainte de a recomanda orice procedură. Este important să ne asigurăm că acea procedură va aduce o îmbunătățire în conformitate cu ceea ce pacientul percepe ca fiind frumos. Aici, la Clinica Herăstrău facem ca toate aceste lucruri să fie posibile, punând în slujba pacienților atât servicii de chiriugie estetică și proceduri de remodelare corporală, cât și servicii integrate de nutriție.

Frumusețea este o călătorie, nu o destinație finală și în fiecare zi asist la această călătorie alături de pacienți, le ofer suport și îi ajut să-și atingă obiectivele de frumusețe în mod sigur și sănătos. Cred cu tărie că frumusețea se dezvăluie în încrederea și fericirea pe care o găsim în noi înșine pentru că în cele din urmă, frumusețea este o putere. Puterea de a ne simți bine în propria ta piele, de a exprima individualitatea și de a arăta lumii cine suntem cu adevărat. În descoperirea acestei puteri și în exprimarea propriei lor frumuseți,  pentru pacienții mei, pe lângă medic sunt prieten și confident. Și pentru că fiecare dintre noi are propria sa definiție a frumuseții, misiunea mea este să ajut oamenii să-și găsească și să-și îmbrățișeze propria lor frumusețe într-un mod sănătos, sigur și armonios!”- Dr. Dana Miricioiu, chirurg estetician.

Clinica Dr. Dana Miricioiu – Clinica Herăstrău pune la dispoziția pacienților cele mai noi tehnologii și echipamente pentru a asigura proceduri precise, sigure și eficiente. Fiecare pacient este unic și înainte de orice procedură, se acordă o atenție deosebită consultanței personalizate, pentru a înțelege nevoile și dorințele fiecăruia. Clinica Dr. Dana Miricioiu – Clinica Herăstrău oferă nu doar proceduri estetice de înaltă calitate, ci și suport și consultanță pe parcursul întregului proces. Pacienții pot avea încredere că vor obține exact rezultatul dorit și se vor simți mai bine în propriul corp. Este un loc de încredere în călătoria spre frumusețe și încredere în sine.

Pentru a asigura un rezultat durabil și un stil de viață sănătos, Dr. Dana Miricioiu – Clinica Herăstrău oferă și servicii integrate de nutriție. Pacienții beneficiază de consultanță de la nutriționiști specializați în controlul greutății și gestionarea problemelor alimentare și sunt ghidați să își îmbunătățească obiceiurile alimentare și să își mențină sănătatea, astfel încât să arate și să se simtă bine în permanență.  Alegând o clinică de chirurgie estetică cu servicii integrate de nutriție, pacienții pot avea încredere că vor obține nu numai rezultate estetice remarcabile, ci și un suport complet pentru îmbunătățirea stării generale de sănătate. Această abordare holistică reprezintă viitorul îngrijirii estetice și ne arată că frumusețea și sănătatea merg mână în mână.

Cu o carieră dedicată frumuseții și cu o experiență de peste 20 de ani în chirurgia plastică – microchirurgie reconstructivă, Dr. Dana Miricioiu a ajutat mii de oameni să-și îmbunătățească aspectul și să se simtă mai încrezători, reprezentând un exemplu strălucit de profesionalism și pasiune. 

Un nume de rezonanță în comunitatea medicală, Dr. Dana Miricioiu este recunoscută pentru contribuția sa la chirurgia estetică. Este dovadă vie a faptului că încrederea în sine și frumusețea pot fi obținute prin intermediul muncii dedicate, a cunoștințelor și a pasiunii. A introdus în România tehnici noi de menținere a sănătății pielii prin intervenții laser, în prezent dețînând cele mai performante tehnologii laser din lume, folosite în tratamentele estetice, în reconturarea și remodelarea corpului, fabricate de renumita companie Sciton, SUA. Acestea continuă să se claseze conform “The Medical Spa MD Physician Report”, ani la rând, pe locul întâi în cadrul intervențiilor estetice minim și non-invazive, fiind cele mai folosite laser în cabinetele medicale din lume, obținând cel mai ridicat punctaj din punct de vedere al performanțelor clinice obținute, dar și al siguranței pacientului.

Dr. Dana Miricioiu este autoare a cărții “Învață să învingi. Cancerul de sân se poate vindeca”, scrisă în timpul în care a desfășurat Programul Național de Reconstrucție de Sân după cancerul mamar, program susținut de Academia Medicală Română.

Membră a “American Academy of Anti-Aging”, dar și a altor organizații de profil naționale și internaționale, Dr. Dana Miricioiu colaborează de foarte mulți ani cu o echipă de medici, chirurgi plasticieni, medici specializați în boli de metabolism și de nutriție, toți puși în slujba pacienților, din dorința de a reda acestora încrederea în sine.

Dr. Dana Miricioiu – Clinica Herăstrău este situată pe Sos. Nordului, nr 58.  Mai multe detalii pe www.danamiricioiu.com.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Similar Posts