aspirator cu aburi profesional

Aspirator normal vs. aspirator cu aburi profesional – ce alegi pentru afacerea ta?

author
2 minutes, 31 seconds Read
0 0
Read Time:2 Minute, 32 Second

Afacerile normale au nevoie de solutii profesionale pentru a opera la cele mai inalte standarde – acest lucru nu poate fi pus la indoiala. Exista, totusi, situatii cand produse normale, traditionale, sunt suficiente pentru a indeplini anumite sarcini.

De exemplu, este util sa ai un aspirator traditional, de mici dimensiuni, in interiorul unei cafenele, pentru a putea gestiona rapid murdaria accidentala, aparuta in urma unei neatentii in timpul programului de lucru.

Pe de alta parte, nu trebuie sa consideri ca un astfel de aspirator este suficient. De cele mai multe ori, analizand situatiile cu care te confrunti zilnic, vei ajunge la concluzia ca ai nevoie si de un aspirator cu aburi profesional. Iata o comparatie utila intre cele doua tipuri!

Care sunt diferentele dintre un aspirator cu aburi profesional si unul normal?

Diferentele principale sunt cat se poate de evidente. Aspiratoarele normale aspira murdaria si apeleaza la un sistem de filtrare pentru a retine particulele de praf si alergenii in interiorul aspiratorului dupa utilizare. In schimb, un aspirator cu aburi profesional curata cu abur, mai exact dezinfecteaza suprafetele si poate utiliza atat o functie de aspirare (extractie), cat si o functie de injectie, in functie de tipul de produs ales.

Functia de injectie acopera suprafata de curatat in abur la temperaturi si presiuni ridicate, asigurand dizolvarea depunerilor de murdarie intarite, precum si dezinfectarea eficienta. Apoi, functia de aspirare elimina complet murdaria si orice alte reziduuri scoase la suprafata de catre aburul la temperaturi inalte.

Desigur, adevarul este ca un aspirator nu il poate inlocui pe celalalt. Trebuie totusi avute in vedere anumite similaritati:

  • Un aspirator cu aburi profesional este poate la fel de versatil ca un aspirator traditional. Poate fi utilizat pe aproape orice tip de suprafata, fara a provoca daune – metal, sticla, ceramica, piele, lemn, tapiterie textila. Acesta este totodata un avantaj major al aspiratoarelor cu abur – pot fi folosite si la nivelul scaunelor, in interiorul autovehiculelor si pe geamuri, spre deosebire de un aspirator obisnuit;
  • Un aspirator cu aburi profesional poate fi la fel de usor de utilizat precum un aspirator normal, desi necesita putin timp de obisnuire. Dimensiunea si greutatea lui pot fi mai mari, dar nu greu de gestionat. In schimb, utilizarea eficienta in timpul programului de functionare poate prezenta dificultati, in timp ce un aspirator obisnuit cu acumulator este aproape nevazut.

Un aspirator cu aburi profesional garanteaza dezinfectare eficienta

Evident, cel mai mare avantaj al unui aspirator cu aburi profesional este faptul ca poate dezinfecta suprafetele intr-un mod eficient si corespunzator, fara a necesita utilizarea de solutii chimice/corozive care pot afecta unele materiale.

Astfel, la sfarsitul programului de functionare, poti apela la un asemenea aspirator pentru a dezinfecta rapid zona cu trafic ridicat de clienti – zilnic, oricand doresti, fara a avea nevoie de mopuri, apa si altele.

Daca ai nevoie de un aspirator cu aburi profesional puternic si de incredere, apeleaza la Generatoare de Vaporigama de aspiratoare Bieffe, producator renumit la nivel european, iti sta la dispozitie.

Nevoia de curatare ireprosabila este satisfacuta complet alaturi de produsele Generatoare de Vapori!

About Post Author

SG

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Similar Posts