Tapetul de la Zenaria: sigur, non toxic si prietenos cu mediul inconjurator

author
2 minutes, 24 seconds Read
0 0
Read Time:2 Minute, 24 Second

Decorarea unui spatiu personal sau profesional este o activitate care reflecta gusturile, valorile si viziunile tale. Alegerea tapetului este, asadar, mai mult decat o simpla decizie estetica.

Daca vrei sa mergi la sigur cu alegerea tapetului, ZenAria ofera o gama variata de tapet, conceputa sa fie nu doar frumoasa, ci si sigura, non toxica si prietenoasa cu mediul inconjurator.

Importanta materialelor non-toxice in decorarea interioarelor este extrem de importanta, deoarece are un impact major asupra sanatatii fiecaruia dintre noi. Tocmai de aceea, fiecare articol de tapet de la Zenaria este fabricat din materiale care nu prezinta riscuri pentru sanatate.

Responsabilitatea fata de mediul inconjurator este, de asemenea, un punct esential in realizarea tapetului. Materialele pentru tapetul realizat in cadrul Zenaria sunt aprovizionate de la producatori care impartasesc aceasta viziune si se angajeaza in practici sustenabile.

Ce tipuri de materiale poti gasi la Zenaria?

ZenAria oferamai multe tipuri de tapet, concepute pentru a fi sustenabile si sigure:

Tapetul din hartie. Este 100% reciclabil si biodegradabil, reprezentand o alegere excelenta pentru cei care doresc un produs eco-friendly si usor de inlocuit. Nu este cel mai rezistent de pe piata, insa este o varianta ieftina si atractiva din punct de vedere estetic, fiind ideal pentru tapet living sau dormitor.

Tapetul din ccompozit de poliester.  Provine din surse reciclate, fiind o optiune rezistenta, ideala pentru spatii cu trafic intens. Se remarca prin imagini de buna calitate si rezistenta la umeeala.

Tapetul Vlies.  Fabricat din materiale sustenabile, cum ar fi fibre naturale si reciclate, acest tip de tapet imbina eleganta cu responsabilitatea ecologica. Una dintre calitatil sale este faptul ca este biodegradabil. De asemenea, o caracteristica importanta a tapetului Vlies este faptul ca materialul este netesut si este foarte usor de montat.

Tapetul textil.  Realizat din fibre naturale (bumbac, in, canepa) si fibre compozite, tapetul textil oferit de ZenAria aduce un plus de caldura si textura oricarui spatiu, fiind totodata reciclabil.

Tehnologie de imprimare sigura – foarte eficienta in redarea celor mai interesante modele

Zenaria nu se limiteaza doar la materialele din care este facut tapetul, ci acorda o atentie deosebita si procesului de imprimare. Compania utilizeaza cele mai noi tehnologii de imprimare, folosind cerneala sigura, certificata GreenGuard Gold. Aceasta are emisii scazute de Compusi Organici Volatili (COV), fiind potrivita chiar si pentru zone rezidentiale si camerele copiilor.

Tapet realizat la comanda – fara risipa de materiale

Abordarea celor de la Zenaria este simpla: realizeaza tapet la comanda, ceea ce reprezinta o contributie semnificativa la protejarea mediului. Prin reducerea risipei de produse si oferirea de solutii originale si durabile, se obtine atat apreciere din partea clientilor, cat si un impact minim asupra mediului inconjurator.

Alegerea tapetului de la Zenaria reprezinta mai mult decat o simpla imbunatatire estetica a spatiului tau.  Daca tii la valori precum sanatatea, siguranta si protejarea mediului inconjurator, acest tapet este cea mai buna optiune pentru tine.

About Post Author

SG

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Similar Posts