Modelele de videochat
Modelele de videochat

 Cum să câștigi 10.000 de dolari lunar din conținut digital

2 minutes, 45 seconds Read
0 0
Read Time:2 Minute, 30 Second

Trăim în era digitală, internetul este mai ușor de accesat și mai rapid ca niciodată, dispozitivele mobile au devenit din ce în ce mai inteligente și mai puternice, iar platformele de socializare sunt parte integrantă din viața noastră de zi cu zi. Digitalizarea a adus schimbări importante și în câmpul muncii, mai ales în ceea ce privește Generația Z, tinerii din această categorie de vârstă fiind to mai puțin atrași de meseriile tradiționale. Aceștia caută joburi care le permit să-și folosească abilitățile tehnologice și creativitatea, și care să vină la pachet cu un program flexibil și oportunități de creștere și dezvoltare personală. În plus, cei din Generația Z au un spirit antreprenorial mai dezvoltat decât generațiile anterioare și aspiră să devină proprii lor șefi.

 De ce creator de conținut digital?

Un studiu recent arată că numărul celor care își doresc să devină creatori de conținut s-a menținut constant față de 2019, astfel că peste jumătate din reprezentanții Generației Z declară că le-ar plăcea să fie influenceri dacă s-ar ivi ocazia. De ce sunt tinerii atât de atrași de această idee? Ei bine, pentru că poate fi interpretarea modernă a visului clasic de a deveni rock star: faimă, libertate și bani. Însă așa cum nu toți artiștii ajung să fie vedete de renume mondial și să țină concerte în față a sute de mii de oameni, nu toți creatorii de conținut reușesc să-și monetizeze pasiunea. Pentru a atrage interesul brandurilor pentru o colaborare plătită, este necesar ca acel creator să devină relevant în online, să fie susținut de o comunitate solidă de urmăritori, ceea ce implică răbdare, perseverență și foarte multă muncă. Așadar, un creator de conținut nu se îmbogățește peste noapte.  Există, totuși, o nișă in domeniu care permite monetizarea rapidă a conținutului.

10.000 de dolari pe lună din conținut digital destinat adulților

Modelele de videochat sau de OnlyFans sunt influencerii online care câștigă chiar și 10.000 de dolari pe lună din imaginea lor și conținutul digital pe care-l produc. Comunitatea lor de fani este formată exclusiv din publicul adult, în căutare de divertisment cu caracter erotic. Dacă influencerii de pe platformele de socializare clasice câștigă de pe urma colaborărilor sau activităților de promovare a unor produse sau servicii, un model de videochat câștigă direct de la comunitatea de fani.

Fiecare minut petrecut într-o sesiune virtuală cu modelul preferat este contra cost, iar la câștigurile din sesiunile private se adaugă și cele din cadourile virtuale, numite tipsuri, primite de la admiratori. Un model de videochat fără experiență câștigă între 500 și 2.000 de dolari încă din prima lună de activitate, iar modelele de top ajung să câștige între 10.000 și 20.000 de dolari. Pe lângă veniturile peste medie, modelele care colaborează cu un studio de videochat de top au parte de beneficii care concurează cu cele ale celor mai buni angajatori: acces la credite fără dobândă pentru achiziționarea unei locuințe, unei mașini sau pentru intervenții estetice. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Similar Posts

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns