Campania „Fii Moș Crăciun pentru o zi” dedicată copiilor nevoiași

1 minute, 33 seconds Read
0 0
Read Time:1 Minute, 21 Second

Între 1 și 20 decembrie, îți facem o invitație sinceră să te alături campaniei noastre nobile “Fii Moș Crăciun pentru o zi”.  Odată cu participarea, vei primi două vouchere, ambele oferind o reducere de 10%, iar alegerea asupra căruia să-l folosești îți aparține!

Emoția se află în spiritul sărbătorilor. Ai posibilitatea să decizi dacă te bucuri de binele tău (voucherul roșu) sau să împărtășești bucurie altora (voucherul albastru) la achiziționarea unui pachet de acces online pe ListaFirme.ro.

MECANICA

Tradiții și reduceri:

Îmbrățișează spiritul festiv cu voucherul roșu, un cadou de sărbători pentru a-ți ridica afacerea la un alt nivel. Bucură-te de o reducere de 10% din prețul oricărui pachet de acces.

Dăruiește un zâmbet:

Alege să donezi 10% din valoarea pachetului de acces cu voucherul albastru către asociația Create Yourself, susținând campania „Fii Moș Crăciun pentru o zi,” dedicată oferirii de cadouri copiilor nevoiași în perioada sărbătorilor. Fiecare donație contează și aduce lumina sărbătorilor în casele lor.

Pachetele de acces online la ListaFirme.ro nu sunt doar pentru afacerea ta, ci contribuie și la păstrarea tradițiilor și valorilor autentice în comunitatea noastră.

Condiții

Promoția se încheie la 20 decembrie 2023. Voucherele de 10% sunt aplicabile la achiziționarea pachetelor de acces online pentru anul 2024. ListaFirme.ro nu este doar o platformă de afaceri, ci o comunitate care înțelege valoarea fiecărui gest. Fiecare alegere pe care o faci în această campanie este ca o notă caldă într-un colind, aducând lumina sărbătorilor în inimile celor din jur.Așadar, alege un voucher, deschide cutia cu surprize, și fii parte din această poveste magică a sărbătorilor.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Similar Posts