Marirea sanilor prin implantul mamar prin axila: avantaje si dezavantaje

author
2 minutes, 19 seconds Read
0 0
Read Time:2 Minute, 20 Second

Atunci cand vine vorba despre marirea sanilor, numeroase femei considera aceasta optiune pentru a-si imbunatati aspectul fizic si a castiga incredere in sine. Exista mai multe metode de augmentare mamara, iar una dintre ele este implantul mamar prin axila. Aceasta procedura chirurgicala implica plasarea implanturilor mamare prin incizii facute sub brat.

Avantajele maririi sanilor prin abord transaxilar

Daca apelezi la marire sani prin aceasta metoda te poti bucura de o serie de avantaje:

  • Cicatrici Invizibile. Una dintre principalele atractii ale implantului mamar prin axila este faptul ca inciziile se fac in pliul natural al axilei. Acest lucru conduce la cicatrici aproape invizibile, ceea ce este extrem de important pentru persoanele cu tonuri de piele mai inchise sau care prezinta un risc crescut de a dezvolta cicatrici cheloide. Cu aceasta procedura, nu iti vei face griji cu privire la cicatrici evidente pe san.
  • Recuperare mai usoara. In comparatie cu alte tehnici de augmentare a sanilor, procedura prin axila implica o recuperare mai usoara pentru majoritatea pacientelor. Deoarece nu se taie muschiul toracic sau tesutul mamar, durerea postoperatorie este mai redusa, iar perioada de recuperare este mai scurta. Acest lucru permite pacientelor sa revina la activitatile lor obisnuite mai rapid.

Dezavantajele maririi Sanilor prin abord transaxilar

Dimensiuni mai mici ale implanturilor. Unul dintre dezavantajele notabile ale maririi sanilor prin axila este ca, in cele mai multe cazuri, pot fi introduse implanturi de dimensiuni mai mici. Aceasta se datoreaza faptului ca incizia din axila limiteaza accesul chirurgului la spatiul sanului. Daca iti doresti implanturi mamare de dimensiuni mai mari, este posibil sa fie necesara o alta metoda chirurgicala.

Plasare mai dificila a implantului.  Pentru unii chirurgi, plasarea implanturilor prin incizia transaxilara poate fi mai dificila din cauza distantei de la incizie pana la locatia buzunarului din san. Cu toate acestea, chirurgii plasticieni cu experienta in domeniu nu intampina aceasta problema, iar acest dezavantaj poate fi depasit prin alegerea unui chirurg priceput in procedura.

Este important sa mentionam ca fiecare pacienta este unica, iar alegerea metodei de augmentare a sanilor depinde de preferintele individuale, anatomia personala si obiectivele estetice. Este esential sa discuti cu un chirurg plastic cu experienta inainte de a lua o decizie finala, pentru a determina ce metoda este cea mai potrivita pentru tine.

Marirea sanilor prin abord transaxilar a fost introdusa pentru prima data in Romania la Estetis Clinic din Oradea, de catre Dr. Serban Porumb. Dr. Porumb este unul dintre putinii chirurgi plasticieni din Europa care foloseste tehnica endoscopica full HD pentru aceasta procedura, ceea ce aduce un plus de precizie si control. Cu o astfel de experienta si tehnologie de varf, poti fi sigura ca esti in maini competente si calificate.

Implantul mamar prin axila este, asadar, o optiune viabila pentru marirea sanilor, care daca este bine realizata, are rezultate foarte bune.

About Post Author

SG

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Similar Posts