?????????? ?? ȘAH ”MAGIA LA MUTARE”

2 minutes, 46 seconds Read
0 0
Read Time:2 Minute, 27 Second

Cu deosebită bucurie și entuziasmul caracteristic, Asociația CONIL anunță startul unui Festival aparte: ?????????? ?? ȘAH ”MAGIA LA MUTARE”, organizat în perioada 17-18 Iunie.

Din dorința de a aduce și de a menține zâmbetul pe chipurile copiilor, dar și pe cel al părinților acestora, echipa CONIL s-a mobilizat în această vară pentru organizarea festivalului de sah, la care sunt invitați să participle toți iubitorii acestui sport al minții și al provocărilor.

Concentrare, precizie, inspirație și… multă răbdare! Acestea sunt câteva dintre principiile celui mai iubit sport al minții, șahul, dar sunt, în același timp, și principiile în baza căroa se ghidează toți cei care s-au alăturat asociației CONIL pentru a face bine și a aduce bucuria în viața copiilor speciali. Și pentru că la Asociația CONIL, performanța are cu totul alte valențe, astfel s-a născut idea organizării celui mai mare festival de șah din România, chiar în locația în care rostirea unei propoziții, adesea, devine o reală performanță a copiilor altfel.

CONIL este o organizație non guvernamentală, fondată în urmă cu 12 ani, care se ocupă – cu profesionalism și empatie – de educația, îngrijirea, terapia și tratamentul copiilor cu diferite dizabilități. Este singura asociație din România care a dezvoltat un sistem de educație incluziv și un întreg ecosistem educațional pentru copii cu tulburări din spectrul autist și alte dizabilități, completat de terapie și programe de intervenție zilnice pentru mai mult de 300 de copii din centrele de zi, grădinițele și școala CONIL. Toate acestea – pentru a crea în jurul copiilor cu nevoi speciale o lume adaptată lor, care să le susțină progresul de integrare și învățare, atât individuală, cât și participativă.

În perioada 17-18 Iunie, la CONIL va avea loc CEL MAI MARE CONCURS DE ȘAH. Aici, alături de Dl. Adrian Nan, mentorul copiilor iubitori de șah, sunt invitați să participe toți doritorii – atât cei care doresc să-și testeze strategiile, cât și cei care vor doar să-și susțină prietenii pasionați de șah.

Dacă și tu iubești șahul și vrei să-ți testezi abilitățile, nu rata CEL MAI MARE CONCURS DE ȘAH organizat în România, chiar la Școala Gimnazială CONIL! Iată ce te așteaptă aici:

  • premii în bani în valoare de 23600 lei, pentru copiii și părinții câștigători
  • momente artistice surpriză
  • concurs pentru părinți, fără taxă de participare
  • curs de prim-ajutor, susținut de Crucea Roșie
  • locație ce vă oferă un confort garantat – terasă, sală de mese + cantină, grădină urbană, loc de joacă.

Participarea la aces concurs unic este, totodată, și o oportunitate de a face o faptă bună! Toți banii strânși din taxa de participare sunt folosiți în proiectul CONIL „Terapie de integrare senzorială pentru 100 de copii cu dizabilități în ”Tărâmul Zâmbetelor”, Camera senzorială CONIL”, participant în campania Swimathon 2023!

Taxa de înscriere este de 95 RON, iar Festivalul are loc ?? ?̦????? ??????????̆ ????? din ?????? ??????, 14-18, București.

Pentru detalii ne puteți contacta la nr de tel 0784412222 sau la adresa de mail [email protected].

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Similar Posts