Îmbunățește performanța ATV-ului cu un set motor ATV Bashan 250CC

author
2 minutes, 14 seconds Read
0 0
Read Time:2 Minute, 5 Second

ATV-urile sunt vehicule de teren cu drepturi depline, deoarece pot fi transportate pe orice suprafață. Aceste vehicule diferă semnificativ de vehiculele obișnuite, atât în ceea ce privește aspectul, cât și în ceea ce privește structura.

Se deosebesc și de motociclete, și nu numai prin numărul de roți, ci și prin alți parametri importanți. Un set motor pentru ATV Bashan 250CC este răcit cu aer. Caracteristicele acestui kit includ diametrul pistonului de 67 mm și a boltul de 16 mm.

Dacă studiezi puțin motorul unui ATV, vei observa că are o capacitate mică, dar este capabil să dezvolte viteze mari datorită faptului că este monocilindric. În ceea ce privește volumul și puterea, ATV-urile diferă unele de altele și pot îndeplini diferite funcții. Cele mai mici ATV-uri au cel mai simplu sistem de răcire și anume, cu aer. Pe măsură ce mecanismul devine mai complex, atunci și sistemul de răcire devine mai complex, de la aer forțat la aer-ulei și apă, la fel ca o mașină. 

De ce să alegi un set motor ATV Bashan 250CC?

Dacă vei alege un set motor ATV Bashan 250CC vei reuși să mărești cuplul motorului la turații mici și mari, timpul de reacție și viteza maximă a ATV-ului. ATV-urile de 250CC sunt ideale pentru pasionații de aer liber. De exemplu, le poți conduce pe câmp sau prin pădure. Chiar și terenurile dificile cu obstacole semnificative, pâraiele și zonele umede pot fi trecute cu ușurință. Cu un set motor ATV Bashan 250CC poți parcurge distanțe foarte mari într-o perioadă scurtă de timp. În ceea ce privește viteza, aceasta poate ajunge la peste 60 km pe oră.

Setul motor ATV Bashan 250CC a fost creat de producător cu o construcţie durabilă și sigură, ceea ce îi permite să fie utilizat o perioadă mai mare de timp. Motorul a fost conceput pentru a face față condițiilor grele, și din acest motiv, au fost selectate materiale de cea mai bună calitate. În pachet sunt incluse și pistonul și segmentele, pentru siguranță și performanța motorului. Este un kit ideal pentru a îmbunătăți performanțele vehiculului. La cumpărarea unui set motor pentru ATV cu o capacitate cilindrică de 250CC este important să iei în considerare modelul ATV-ului, diametrul pistonului, materialele din care sunt fabricate componentele setului, conținutul pachetului.

Schimbarea setului motor este o soluție care cu siguranță îi va atrage pe cei care apreciază calitatea, dar nu vor să plătească în exces.

About Post Author

SG

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Similar Posts