Serbările Scrumbiei Editia II

1 minute, 56 seconds Read
0 0
Read Time:1 Minute, 50 Second

Maliuc, un sat aflat în Delta Dunării, este pregătit cu mare entuziasm să găzduiască cea de-a doua ediție a evenimentului cultural local „Serbările Scrumbiei”, care va avea loc în perioada 20-21 mai 2023. Scopul acestei manifestări culturale este de a promova frumusețea și bogăția zonei prin intermediul tradițiilor și obiceiurilor locale.

Evenimentul va oferi vizitatorilor ocazia de a admira articole vestimentare tradiționale, de a savura preparatele gastronomice specifice zonei, de a asculta muzică tradițională și de a se familiariza cu obiceiurile și tradițiile locului. De asemenea, vor fi prezentate standuri cu preparate culinare locale și produse tradiționale.

Printre invitații speciali se numără Ioana CojocariuAnsamblul Rusalka-Mila 23 și Ansamblul Baladele Deltei, care vor aduce un plus de culoare și entuziasm acestui eveniment.

Serbările Scrumbiei Editia I

Organizatorii au pregătit o mulțime de activități pentru toți cei interesați să descopere frumusețea Deltei Dunării și să se bucure de momente de neuitat alături de prieteni și familie. Evenimentul „Serbările Scrumbiei” oferă o experiență culturală autentică și unică, de la plimbări cu barca prin canalele deltei, la degustări de pește proaspăt pescuit și până la dansuri tradiționale.

Maliuc este o destinație ideală pentru cei care vor să se bucure de natura și tradițiile autentice ale Deltei Dunării. Aici, vizitatorii pot descoperi frumusețea zonei prin intermediul obiceiurilor și tradițiilor locale, pot savura preparate culinare specifice și se pot relaxa într-o atmosferă plină de voie bună.

Serbările Scrumbiei” este o oportunitate unică de a cunoaște și de a aprecia frumusețea și autenticitatea Deltei Dunării, precum și de a petrece momente memorabile alături de prieteni și familie.

Pentru mai multe informații, puteți accesa pagina de Facebook a evenimentului.

Toți cei interesați sunt invitați să se alăture celor două zile de distracție și să se bucure de o experiență culturală de neuitat la „Serbările Scrumbiei” din Maliuc.

Articole relevante:

https://advertorialpromovare.ro/serbarile-scrumbiei/
https://pr360.ro/serbarile-scrumbiei-editia-ii-delta-dunarii/
https://prbusiness.ro/serbarile-scrumbiei-editia-ii-maliuc-delta-dunarii/
https://topcomunicate.ro/serbarile-scrumbiei-maliuc-editia-ii/
https://afaceriprofi.ro/serbarile-scrumbiei-editia-2-maliuc/
https://topantreprenor.ro/serbarile-scrumbiei-editia-ii/

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Similar Posts