Ca si proprietar de restaurant fast food, una dinte cele mai importante decizii pe care trebuie sa le iei este in legatura cu carnea pe care o servesti. O pregatesti in restaurant sau ceri ajutorul unui distribuitor carne shaorma?
Ambele variante au avantajele si dezavantajele lor. Descopera in continuare care este cea mai buna decizie pe care o poti face astfel incat sa acoperi atat calitatea serviciilor si produselor servite, cat si profitabilitatea afacerii tale!
Este o idee buna sa prepari carnea pentru shaorma in propria bucatarie?
Poate parea o idee buna sa pregatesti carnea pentru shaorma – ai control total asupra procesului, poti personaliza retetele si poti asigura un standard de calitate inalt. Cu toate acestea, exista o serie de dezavantaje pe care trebuie sa le iei in considerare.
Ca sa poti sa prepari carnea in bucataria restaurantului, ai nevoie de echipament, cum ar fi cutite profesionale, tepuse pentru carne, frigidere speciale pentru carne. De asemenea, costurile aferente personalului sunt mai mari, deoarece trebuie sa ai in echipa ta cel putin un bucatar care sa stie cum sa marineze carnea pentru shaorma.
In plus, marinarea carnii necesita timp si spatiu. Ce faci cand cererea este mare, dar carnea ta trebuie sa stea la marinat pentru inca 10 ore? Trebuie sa planifici foarte bine costurile si modul in care iti administrezi timpul.
Fiecare lot de carne pe care il prepari trebuie sa fie de fiecare data la el, asta daca vrei ca restaurantul tau fast food sa fie recunoscut pentru ca serveste mancare la fel de gustoasa de fiecare data. Carnea trebuie taiata la aceeasi grosime, ingredientele pentru marinada trebuie sa fie aceleasi de fiecare data, iar conditiile si timpul aferent marinarii carnii ar trebui sa fie si ele la fel de fiecare data cand pregatesti batoanele de carne pentru shaorma.
Nu este atat de simplu sa iti pregatesti propria carne pentru shaorma – continua sa citesti si afla daca un distribuitor poate schimba situatia!
De ce sa apelezi la un distribuitor de carne pentru shaorma?
Colaborarea cu un distribuitor de carne pentru shaorma poate aduce numeroase beneficii pentru afacerea ta – descopera-le in continuare!
Distribuitorii specializati folosesc retete standardizate si metode de preparare profesionale prin care asigura o calitate constanta fiecarui lot de carne. Asta inseamna ca fiecare portie de shaorma servita in restaurantul tau va avea acelasi gust delicios de fiecare data.
Achizitionand de la un furnizor de produse fast food, economisesti timp, spatiu si iti poti concentra resursele pe alte aspecte ale afacerii, precum imbunatatirea modului in care iti promovezi produsele.
Distribuitorii de carne respecta norme stricte de igiena si siguranta alimentara, deci vei servi produse sigure si de calitate.
Pe langa carne, la un distribuitor de produse fast food vei gasi si alte produse indispensabile unui restaurant de succes, precum sosuri, cartofi sau deserturi.
Vrei sa afli mai multe despre ce anume presupune colaborarea cu un furnizor de incredere? CinarDistribution.ro este partenerul afacerilor de succes din Romania si poate fi si de partea ta!
Fie ca detii deja un restaurant sau esti abia la inceput de drum, ia in calcul avantajele si dezavantajele prezentate si fa decizia care stii ca iti va aduce succesul!